Vi leverer robuste produkter og løsninger i rustfast udførelse - rengøringsvenlige og tilpasset den konkrete anvendelsessituation

Cellesluser, snegletransportører, spjæld og systemløsninger til fiskeri- og fødevareindustrien

Fælles for de løsninger vi leverer til fiskeri- og fødevareindustrien er, at kravene til korrosionsbestandighed og robusthed er høje, ligesom der stilles krav til enkel rengøring.

Vores erfaring inden for fiskeriindustrien omfatter en række anvendelsessituationer – fra produktionsanlæg på land, til skibe/sejlende produktionsfaciliteter. Løsninger til transport af is, er et andet eksempel på et løsningsområde vi har leveret til.

I fødevareindustrien har vi også bred erfaring, en erfaring som bl.a. kommer til udtryk i vores EasyClean-produkter, der er specieldesignede med henblik på hurtig adskillelse og efterfølgende rengøring.  Vore løsninger anvendes både ved transport af bulkvare, såvel som ved dossering.

Vi håndterer pulver, granulater og ”pellets” i sammenhænge, hvor miljø og sikkerhed (fx ATEX-godkendelse) er væsentlige faktorer.

Uanset om der er tale om fiskeri- eller fødevareindustri, har vi mulighed for at levere vores standardprodukter, såvel som skræddersyede løsninger. Egen engineering-afdeling, produktions og testfaciliteter sikre at løsningen opfylder generelle og specifikke krav.