Om PAM

PAM A/S er både tradition og innovation. Vi har vores udgangspunkt i POUL ANDERSENS MASKINFABRIK A/S, grundlagt i 1935, hvor hovedfokus var fremstilling af cellesluser og løsninger til pneumatisk transport af bulk-produkter. Disse områder er stadig  centrale for os, men er gennem  årene blevet suppleret på flere måder.

Vi rådgiver, dimensionerer, udvikler og producerer stadig komponenter og løsninger indenfor massehåndtering og transport af bulk-produkter, men med et stærkere udgangspunkt. Vores produktprogram er udvidet betydeligt med bl.a. skruetransportørløsninger, og vores kapacitet til at håndtere projekter og systemløsninger er væsentligt forøget, bl.a. i form af moderne produktionsfaciliteter og en målrettet opbygning af en stærk konstruktionsafdeling.

Vi tilbyder i dag rådgivning, projektering og implementering af bulk-relaterede løsninger, hvor kompleksiteten i leverancerne spænder over alt fra standardsystemer til projekter med et væsentligt indhold af ’engineering’ og eksterne samarbejder. Evnen til at forstå og omsætte, kundernes behov til robuste og pålidelige mekaniske løsninger, er en grundforudsætning i vores leverancer.

PAM A/S er ejet af ledende medarbejdere og er beliggende i et 3000 kvadratmeter nyopført virksomheds-domicil i Tietgenbyen i Odense, hvorfra danske og internationale kunder inden for en række segmenter betjenes.